fietsverlichtingsactie in de gemeente Putten

27/10

Foto: Politie

27/10

Foto: Politie

Op vrijdag 27 oktober is er door de Gemeente Putten de jaarlijkse fietsverlichtingsactie georganiseerd. Vandaag konden de inwoners van onze gemeente tussen 13.30 tot 17.30 uur gratis hun fietsverlichting laten repareren.

De gemeente Putten organiseerde deze actie samen met de plaatselijke fietsenmakers, Politie Putten en Veilig Verkeer Nederland afdeling Ermelo-Putten. Helaas was er dit jaar geen gezamenlijk reparatiepunt op het Fontanusplein. Alle fietsenmakers repareren de fietsverlichting vanuit hun eigen winkel. Rond 15.00 uur waren er 30 reparaties uitgevoerd bij oa BCE Bikes, Geurts Tweewielers, Kleijer Tweewielers, Ligtrink2wielers en H. Pothoven Tweewielers.

Denk aan je veiligheid en zorg dat je zichtbaar bent als je in het donker moet fietsen #ikwiljezien. De komende maanden zal de politie extra gaan controleren op goed werkende fietsverlichting.