Woningoverval met bedreiging

Putten – In de vroege ochtend van zaterdag 28 december rond 6.30 uur is er een woningoverval gepleegd aan de Oude Prinsenweg in Putten. De bewoner is bedreigd door twee mannen en heeft moeten toezien dat de mannen de woning doorzochten. Wat ze precies hebben buit gemaakt wordt nog onderzocht.

Het signalement van de twee daders is als volgt:

Dader 1

Jongeman van ongeveer 20 jaar oud
Blanke huidskleur
Fors postuur en ongeveer 1.75 meter lang
Kleding: donker jack en lichtgrijze joggingsbroek

Dader 2

Man van ongeveer 30 jaar oud
Licht getinte huidskleur en ongeschoren gezicht
Fors postuur
Kleding: Donkere jas met capuchon. Uiteinde van de capuchon was voorzien van bont. Blauwe spijkerbroek met scheuren en zwarte sportschoenen

Getuigenoproep

We willen de daders van deze overval heel graag vinden en kunnen uw hulp daarbij goed gebruiken! Hebt u iets opvallends gezien rondom de Oude Prinsenweg in Putten op deze zaterdagochtend? Neem dan contact op via 0900-8844.